Des del 1958, l'empresa Tuberías y Prefabricados Palau, SA aporta al sector de la construcció la seva àmplia experiència, basada en la voluntat d'oferir un material de qualitat i conjugar tots els mitjans, tant tècnics com humans, per poder satisfer les necessitats del mercat actual.

El procés productiu té l'origen en l'assumpció del control de qualitat a partir dels àrids de les nostres pròpies pedreres, seguit del control a través de certificats de qualitat i assajos de les matèries primeres que subministren els nostres proveïdors. Es continua amb la fabricació del formigó per mitjà de processos informatitzats i modelant els diferents productes o peces amb maquinària de tecnologia punta, tot plegat controlat pel nostre laboratori de qualitat.

La nostra empresa treballa per a tot el sector de la construcció, que comprèn tant el petit regant com el distribuïdor o les grans empreses, en l'àmbit regional, nacional i internacional, i garanteix, segons les normes vigents, la qualitat en tots els components del procés de producció i les característiques de cada producte a través de certificats de qualitat propis i externs. D'aquesta manera, satisfem la confiança dipositada en els nostres productes.

La distribució dels productes es fa a través dels nostres propis camions amb destinació a obra o directament a la nostra fàbrica de Juneda.